Saturday, 28 January 2012

Jadi follower yang ke 300

1 0 orang pandai
okayy..aku dah takde idea nak tulis pasal apaa..so kebetulan semalam time pukol 11 aku bw blog orang..tiba2 je aku tengok follower dia '299'..HAHAHA..dengan sepantas kilat nya terus aku sambar buttton 'follow' tew..huh..bertuah kan aku (:

  
haa..tengok tuu..betul kan aku jadi follower ke '300' dia



ni blog dia: tasya aminullah...HAHA..

huyoo..follower ke 300..*tu pon nak batakk..tapi,, kan best kalau aku jadi follower yang ke sejuta..lagi gempak kan...LOL..jangan nak mimpi lhh..memang mustahill..

.

Friday, 27 January 2012

follower ke 150 =RM10

5 0 orang pandai
okayy..hari tu aku ada tulis kan entry pasal follower ke 150 aku akan dapat RM10 kan..so sekarang ni aku nak umumkan pemenangnya ialah Kak Iffah..tahniah ye kak..hahaha..sorry lah kak..saya tak mampu nak bagi banyak2..RM10 je yang saya boleh bagi..harap akak boleh terima ye..hehehe..



maybe time follower aku dah cecah 250 aku akan buat lagi macam ni..HAHAHA..
Tapi up sikit la hadiah nya nanti..takkan sama je kan..tak gempak lah :)

thats all..tahniah kepada kak iffah :D

Sunday, 22 January 2012

GOLDEN SCREEN CINEMA STARMALL MENTAKAB PAHANG

3 0 orang pandai
Hello faithful followers...buat apa tu?lama dah kite tak update blog tau..mesti kauorang rindu dengan ayat2 merepek kite kan..HAHAHA..sorey lah makcik/pakcik...kite ni memang kuat perasaan sikit :* sabo jelah okay :D
  
okay2..nak cerita sikit la..dekat mentakab ni dah ada STARMALL tau..haa..nak tau apa yang special nya dekat sini bagi orang2 mentakab and temerloh?kirenye kalau sebut STARMALL confirm dalam kepala otak diorang mesti terbayang kan Wayang(GOLDEN SCREEN CINEMA) HAHAHA..yelaa kann.dekat sini mana ada wayang lagi.sebab tulaa kalau sebut STARMALL semua orang tahu yang kat situ ada Wayang.hee..
  
fyi je lah..aku dah tak duduk ostel..aku berulang dari Taman Temerloh Jaya...rumah mak sedara aku..best jugak lah duduk dekat sini daripada asrama tuu xD. jk..OKAY!  Continue our last story tadi tuu..tak silap aku lah hari Rabu minggu lepas kott time aku balik Sekolah..ada lah satu van ni sibuk je memekak macam org jual tilam tuu..aku ingat yelah dia nak jual tilam rupanya dia nak promote yang dekat STARMALL tu nak bukak Wayang hari jumaat ni..haiyoo~ STARMALL pon guna kaedah macam tu ke nak promote?HAHAHA..macam tak best je bunyi nye kan..lain lah kalau nak bukak supermarket ke okay la nak buat announcement macam tu..sorry lahh.ni pandangan aku je..

kalau aku jadi manager tu maybe aku just tampal banner,promote dekat dalam newspapers ke,masuk tv ke..nampak la sikit modern nya kan...(siapa setuju angkat tangan!)HEHEHE..

#tauke jangan marah saya tau..saya bagi cadangan je.mana la tau boleh pakai ke kan..(y)

so far ni je kot apa yang aku nak cerita..thats all..byebye<3



STARMALL MENTAKAB

TIME AKU PERGI HARITU WAYANG TAK SIAP LAGI
BTW SEBELUM TERLUPA WAYANG TU DAH BUKA..BOLEH LAH BAWAK ATOK DAN NENEK KORANG PERGI TENGOK WAYANG :D