Saturday, 28 January 2012

Jadi follower yang ke 300

okayy..aku dah takde idea nak tulis pasal apaa..so kebetulan semalam time pukol 11 aku bw blog orang..tiba2 je aku tengok follower dia '299'..HAHAHA..dengan sepantas kilat nya terus aku sambar buttton 'follow' tew..huh..bertuah kan aku (:

  
haa..tengok tuu..betul kan aku jadi follower ke '300' dia



ni blog dia: tasya aminullah...HAHA..

huyoo..follower ke 300..*tu pon nak batakk..tapi,, kan best kalau aku jadi follower yang ke sejuta..lagi gempak kan...LOL..jangan nak mimpi lhh..memang mustahill..

.

1 0 orang pandai:

Boni JLL3 said...

tahniah..hahaha..

p/s : aku plak follower yang ke 200..

Post a Comment

assalamualaikum .
sila tinggalkan comment selepas baca